top of page
Vyhledat
Obrázek autoraViktorie Čížková

eŽena roku 2024: Veronika Kremzová (4)

Aktualizováno: 26. 9.

Hlasovat pro Veroniku můžete pod pořadovým číslem 4


Hlasování probíhá od 25. 9. do 5. 10. 2024 a z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas.


Webové stránky: www.osobninaramek.cz

Obor podnikání: Individuální výroba šperků



PODNIKATELSKÝ PŘÍBĚH


Co byl Váš důvod pro vstup do podnikání?


Hledala jsem dlouho náramek, který by se mi doopravdy líbil. Také jsem milovala vždy příběhy lidí a když jsem se sama rozhodla skončit s podnikáním, které jsem dělala dříve (ředitelka kliniky Esthesia), tak jsem si po nocích tvořila náramky. Jen tak pro radost. V roce 2017 jsem odjela do Indonésie, kde jsem žila (a střídavě žiji dodnes), tam nakoupila první opravdové kameny (do té doby jsem tvořila z plastových kuliček). Vytvořila jsem první náramek, dala jsem fotku na svůj Facebook a začaly mi chodit objednávky. Když jsem před tím 10 let podnikala (obor krása a zdraví) tak pro mě bylo vždy velmi těžké, jak se musí vše dělat proto, aby to bylo - sedíte v kanceláři s týmem lidí a plánujete reklamní kampaně proto, aby byly. Já jsem vždy říkala, že “nejlepší marketing je pravda” a náramky jsou pro mě tím, co mi tu pravdivost naplnilo. Od té doby (už 7 let) stále tvořím, je to pro mě životní cesta, vášeň a naplnění. Každý náramek má svůj příběh, svůj design a výjimečnost.


Jaké momenty byly pro Vás nejtěžší a jakých úspěchů si nejvíce vážíte?


Všechny momenty jsou takové jaké jsou. Nemám těžké, ani “úspěchy” - tak to nevnímám. Je to prostě “flow”, které mi vždy přináší, co zrovna potřebuji. Ale co já si opravdu užívám, je ta chvíle, kdy se záměr člověka promění v náramek - ta chvíle, kdy jej dokončím a sedím si s ním sama a v tichu…

 

Jakých chyb byste se nyní již vyvarovala a co byste rozhodně ve svém podnikání neměnila a všem doporučila? 


Já bych se ničemu nevyhnula, protože bych nikdy nebyla kým jsem a neměla zkušenost, kterou mi i ty nepříjemné situace přinesly…Doporučila? Dělejte to, co doopravdy milujete a když pro vás bude největší  odměnou to konání samotné, tak všechno už přijde samo… A to, že nejlepší marketing je pravda.


Veronika Kremzová

159 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page