top of page
Vyhledat
Obrázek autoraViktorie Čížková

eŽena roku 2024: Lucie Vránová (10)

Aktualizováno: 26. 9.

Hlasovat pro Lucii můžete pod pořadovým číslem 10


Hlasování probíhá od 25. 9. do 5. 10. 2024 a z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas.




Webové stránky: www.luciemarim.cz

Obor podnikání: móda


PODNIKATELSKÝ PŘÍBĚH

 

Co byl Váš důvod pro vstup do podnikání?


Lucie Marim je ryze česká značka oblečení a šperků, zaměřených na ženskost a vyrobených ručně v Čechách v limitovaných kolekcích. Ženy oblékáme do hedvábných šatů a hebkých moherových svetrů, které doplníme o něžné šperky. Oblečení má tu kouzelnou moc, cítit se nádherně ve své kůži a přitom pohodlně. Každá žena se může cítit jako královna a tak o ni i pečujeme, klademe velký důraz na osobní přístup.

 

Jaké momenty byly pro Vás nejtěžší a jakých úspěchů si nejvíce vážíte?

 

Nejtěžší je určitě skloubit svoji roli podnikatelky a manželky a maminky. Neexistuje dokonalé řešení, ale myslím, že se mi to celkem daří, jsme sehraní a rodina mi fandí a to je nejvíc. Odnaučit se přílišnému perfekcionismu a pocitu nenahraditelnosti v práci. Moc si vážím toho, že se velká část zákaznic neustále vrací, značku milují, rády ji nosí a samy doporučují dále.

 

Jakých chyb byste se nyní již vyvarovala a co byste rozhodně ve svém podnikání neměnila a všem doporučila?

 

Největší chyba je ta, mít strach, že nějakou chybu uděláte :) A samozřejmě i já jich spoustu udělala, je to součást procesu a díky bohu za ně, naučily mě toho hodně. Asi bych měla více odvahy, jít hned od začátku do podnikání ve větším. A také, i když je to vášeň a záliba, v podnikání postupovat strategicky a obchodně a nedávat se zadarmo. Stále se to učím. A co bych doporučila? Mít v životě i v podnikání na prvním místě lásku. Láska k tvorbě a k tomu, dělat zákaznice šťastné a rozzářit je, to je to nejdůležitější. Věřit ve své sny a jít si za nimi.




123 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page